אהלן כולם וחמישי שמח!
חמישי נוסף שאני כאן עם דאבל של אדנס, והפעם זו תהיה הפעם האחרונה לבינתיים.
אז מי היה מאמין שסוף סוף נגיע לנקודה הזאת? אני בטוח שרבים כבר ויתרו חחחחחח
נראה לי שזו הפעם הראשונה שבה אני שם את רבקה בתמונה הראשית, האמת שאני לא ככ מת על הדמות שלה אבל הפעם אמרתי יאללה נפרגן לה חחח
למי שזוכר, התחלנו לשחרר את העונה הזאת בצמוד לשידור השבועי, אי שם באפריל 2023. היום, אנחנו כבר בשלהי 2024. למען מי שלא עקב מההתחלה, אספר לכם קצת את ההיסטוריה שלנו עם הפרויקט (:
אז ב-8 הפרקים הראשונים הכל הלך חלק פחות או יותר, אולי שבוע עיכוב לפה או לשם, ומפרק 8 יצאנו להפסקה כי טסתי למחנה קיץ ומשם לטיול קצרצר בארה״ב. זה היה בסוף מאי 2023. האנימה המשיכה להיות משודרת עד לספטמבר של אותה שנה, אך ביולי 2023 גם בליץ׳ חזרה לחלק 2 של העונה החדשה וכשחזרתי היה לי יותר דחוף לעבוד על בליץ׳. עם זאת, גם בליץ׳ נדחתה זמן לא קצר כי פשוט לא היה לי חשק לעשות פאנסאב והתרכזתי בדברים אחרים בחיים שלי באותו פרק זמן. עמדתי שוב לפני נסיעה ארוכה, הפעם מחנה ומיד אחריו חודשיים בדרום אמריקה, ואמרתי לשירילי שלפני שאני טס אני רוצה לסגור את הסיפור הזה. אז הוצאנו את כל בליץ׳ שהיה אז ואז עברנו לאדנס. הספקתי עד לטיסה לתרגם עד פרק 21 ולשחרר עד פרק 13, כלומר חמישה פרקים. באמת הייתי בטירוף מוחלט על זה לפני הטיסה, נעתי בין כפולות במסעדה שבה עבדתי כדי לחסוך לטיול לבין לתרגם, אבל לא הספקתי.
לאחר המחנה, טיילת רק שבוע בניו יורק והחלטתי שלא לעשות דרום אמריקה באותו הזמן, אך בזמן שהייתי במחנה התחילה עונה חדשה של פיירי טייל (דפוס חוזר חחחח). אז שירילי ואני עבדנו במרץ על פיירי טייל, ואז גם בליץ׳ חזר שוב אז גם על זה עבדתי יחד עם לין. בין לבין הצלחתי למצוא זמן לאדנס זירו כי רציתי כבר לסגור את הפרויקט, באמת חרה לי שהוא ככה פתוח אז בין פרק שבועי לפרק שבועי בבליץ׳ ובפיירי עבדנו על הפרקים. מפה לשם, הצלחנו להוציא דאבלים שבוע אחרי שבוע פרט לשבועיים הפסקה והצלחנו לסיים את הפרויקט בשעה טובה.
אז זו ההיסטוריה של הפרויקט, מקווה שנהניתם מהסיפור (:
שני הפרקים הללו מכסים מיני ארק שבו החבורה מגיע לכוכב מסוים בעקבות ההכרזה שהם ראו בסוף הפרק הקודם. הארק הקטן הזה חמוד ואני מניח (כי לא קראתי את המנגה) שהוא מכין את הקרקע לארק הבא שיתחיל מיד עם תחילת העונה הבאה. ולפני שתשאלו – תהיה עונה שלישית לאדנס זירו. איך אני יודע? כי הם ממש נתנו לנו טריילר לזה בסוף הפרק. נראה שהיא תהיה די אפלה, אז אני מצפה בקוצר רוח לראות מה יקרה. מתי היא תהיה? אין לי מושג, אבל ההשערה שלי ב2025 כי בין העונה הראשונה לשניה הייתה הפסקה של שנתיים. מעבר לזה אין לי שום מידע או ספקולציה.
אני אוהב את האנימה הזאת, יש לה עלילה מאוד מעניינת לדעתי, עם כי הדמויות לא הכי הכי מוצלחות אבל העלילה מסקרנת וגם אני מאוד אוהב את הארט סטייל של מאשימה, אז פעמיים כי טוב(:
פרק 24
נתראה בעונה הבאה בכללי וביום ראשון עם סיום חלק 3 של בליץ׳ בפרט,
צוות קריספי סאב!
1
0
מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה 🙂
2
0
1
0
באמת פיירי יותר טוב בעלילה ובדמויות, אבל כל יצירה של מאשימה מעניינת ושווה צפייה! כך שמסכימה חח
1
0